top of page

Returns & Exchange Policy

Retourneren.

U kunt uw aankopen ongebruikt in de originele verpakking retourneren binnen 30 na levering. De producten moeten onbeschadigd, schoon, ongewassen en verpakt zijn in de originele verpakking. Het is uiteraard geen enkel probleem om de producten door te passen.

We ruilen niet, maar storten het aankoopbedrag na ontvangst van de zending (en controle van het artikel) via dezelfde betaalmethode terug via onze betaalprovider. U zult het aankoopbedrag binnen ongeveer 5 werkdagen weer op uw rekening hebben.

Restitutie via creditcard duurt afhankelijk van de creditmaatschappij van 10 tot 14 werkdagen.

Indien u een andere maat / kleur / artikel wenst, verzoeken wij u vriendelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen in onze webshop.

 

Hoe pakt u dit het beste aan.

  1. Ga naar de website van Beloki Shirts en meldt u retour aan via info@belokishirts.nl U ontvangt dan het retourformulier per omgaande mail.

  2. Vermeld op het retourformulier welke artikelen u retourneert en graag ook waarom.

  3. Doe het artikel en het retourformulier in de verzendzak en sluit goed.

  4. Adresseer het pakket aan: Beloki Shirts Retouren, Postbus 143, 5670 AC Nuenen, Nederland.

  5. Breng uw pakketje naar het postkantoor, frankeren en verzenden.

Na deze stappen wordt uw retour, normaliter, binnen een week verwerkt. Bij binnenkomst wordt het geretourneerde artikel gecontroleerd op: ongedragen, ongewassen, in originele verpakking en onbeschadigd. Is dit het geval, dan ontvangt u ook de verzendkosten bij uw aankoopbedrag retour. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag (en verzendkosten als het artikel in goede staat wordt ontvangen) retour. Creditcard betalingen 10-14 werkdagen.

 

Opmerkingen, suggesties, vragen of klachten tijdens het gebruik?

Mocht u na verloop van tijd / tijdens het gebruik van de shirts opmerkingen, suggesties, vragen of klachten hebben, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Bij voorkeur per email; info@belokishirts.nl.

bottom of page