top of page

WELKOM

Je bent een tiener en uit de kinderkleding maten gegroeid. Wat nu? Dan is er nu speciaal voor jou Beloki Shirts. Kleding voor  een lengte van 1.68m tot en met 2.00m.

Hippe shirts en vesten in mooie sprekende kleuren. Met leuke afbeeldingen die aansluiten bij jouw belevingswereld. Met nieuwe maatvoering die goed past bij het tienerlichaam.  Kinderen worden steeds langer, vooral in Noord Europa, Verenigde Staten van Amerika en Canada.

 

De belangrijkste pijlers van ons merk zijn:

  1. Kwaliteit

  2. Optimale pasvorm voor tieners

  3. Service

 

Is een kind tegenwoordig groter dan vroeger?

De gemiddelde lengte van kinderen is de laatste 100 jaar behoorlijk gestegen. Dit komt vooral door steeds beter uitgebalanceerde voeding. Zo is een kind tegenwoordig 1 tot 5% langer dan zijn leeftijdsgenoten 50 jaar geleden. Wetenschappers hebben zelfs uitgerekend dat kinderen tegenwoordig gemiddeld 20 centimeter langer zijn dan 200 jaar geleden. De verwachting is dat mensen in de toekomst gemiddeld nog iets langer worden, maar dat zal dan enkel gaan om enkele centimeters. 

 ​

Daarom hebben wij, vooral voor jongens, BELOKI Shirts bovenkleding ontwikkeld, kleding met in de juiste lengte en breedte voor het tienerlichaam. 

 

De afbeeldingen worden gekozen samen met mijn zoon en zijn vrienden. Heb je zelf een idee voor een leuke afbeelding op een shirt,  mail ons, dan kijken we of dit bij een volgende collectie gerealiseerd kan worden. 

Om de kosten te drukken zal in de begin fase de gekochte kleding worden verzonden in plastic zakken. Deze zakken zijn organisch afbreekbaar. Afhankelijk van de ontwikkelingen van de webshop, zal er steeds worden gekeken naar de kosten en milieu vriendelijke verzendmethoden. 

bottom of page